Lirik Lagu Only Yours Najwa Latif Official

Gambar Najwa Latif Only Yours

Lirik Lagu Only Yours Najwa Latif Official

Berita baik hari ini, akhirnya Najwa Latif muncul juga dengan versi akustik untuk lagu terbaru nya iaitu lagu bertajuk Only Yours. Dan lagu ni antara lagu favourite aku (err rasanya semua lagu wawa aku minat)

Sebenarnya sudah lama Najwa Latif dan kakaknya, Syafika Latif mencipta lagu ni cumanya ianya masih belum ada versi penuh daripada studio. Mungkin ramai peminat Wawa sudah tahu tapi tak salah nak inform kat orang lain yang tak tahu kan? Hehe..

Tak pasti bila Najwa Latif akan lancarkan lagu Only Yours ni secara rasmi sebab aku dah lama tak online twitter so tak dapat maklumat terkini dari tweet Najwa Latif tapi takpelah, versi akustik yang dirakam oleh HotFM ni pun best jugak. Korang wajib dengar! Usha video kat bawah ni:
Lirik Lagu Only Yours Najwa Latif disediakan dibawah video ini

Lirik Lagu Only Yours Najwa Latif Official

Your eyes, your smile,
always makes me want to fly.

Your love, your kiss,
That's what I always miss.

Cause you happen to be,
My one and only
So please, could you just stay here with me.

I love you, I miss you.
You're the best thing that I knew.

I need you, I want you.
Please make my dream true.

Cause you happen to be,
My one and only
So please, could you just say You love Me

C/O

If I had the power to fly,
I'd fly, I fly to you..

If I had the power to make you smile,
Please smile..

If I could bring all the memories,
Could you promise that...

I'll be only yours,
Only yours.

Ulang C/O

Cause I great (pray?) to be yours,
Only yours.

Can I just be yours,
Only Yours :)

+++++++++++++++

Untuk lirik lagu terbaru Only Yours ni, tak susah sangat untuk aku tuliskan semula di sini sebabnya sudah bertahun hafal lirik lagu ni. Alhamdulillah akhirnya akan keluar jugak studio version untuk lagu Only Yours Najwa Latif ni. Insyallah lagu ni boleh pergi jauh punya ;)
p/s: penggunaan kata ganti 'aku' menunjukkan betapa personal nya post ni. kah!

Azri Johan

Blog sebagai tempat terbaik bagi penulis menzahirkan pendapat dan idea.
0 Feedback:

Post a Comment