Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com

Giveaway by SyuhadaBaharudin

Sempena ulangtahun perkahwinan yang ke 8, blogger SyuhadaBaharuddin menganjurkan satu Giveaway menarik untuk disertai.

Giveaway Tunai RM500

Giveaway ini sangat mudah, hanya perlu buat entri dengan gambar kat atas ni dan follow sosial media akak Syuhada boleh menang hadiah yang best-best. Kalau korang nak join boleh klik link ini: Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharuddin.com :)

Kepada akak Syuhada Baharuddin dan suami, saya secara peribadi mengucapkan tahniah atas ulangtahun perkahwinan yang ke 8 ni. Semoga masjid yang dibina berkekalan sehingga ke akhir hayat dan mendapat perlindungan daripada Nya.

Best dapat kenal dengan akak masa #SBB2014 tempoh hari, sebab akak merupakan seorang blogger wanita yang power macam akak Akma Omar juga. Masing-masing ada bisnes yang maju, dan berjaya. Insyallah nanti kalau saya ada bisnes jugak boleh lah ber-networking sama-sama. Hehe..

So kepada rakan blogger lain, jangan lupa join okay. Mana tahu rezeki korang untuk menang hadiah wang tunai kali ni. Insyallah.

p/s: husband akak Syuhada pun nama Azri jugak kan?

UPDATE: Takziah diucapkan kepada ahli keluarga akak Syuhada Baharudin yang telah meninggal dunia. Semoga roh akak Syuhada ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. Al-fatihah..


Azri Johan

Blog sebagai tempat terbaik bagi penulis menzahirkan pendapat dan idea.
0 Feedback:

Post a Comment